Niste našli to kar iščete?

Finačni slovar je spletna stran, ki smo jo šele začeli razvijati. Zavedamo se, da je naša zbirka finančnih in ekonomskih terminov še vedno nepopolna, in da je pred nami še dolga pot. Zato cenimo vašo pomoć in predloge.

Če niste našli pojem, ki ga iščete, imate možnost termin predlagati za uvrstitev v slovar. Vsakega predloga se bomo lotili strokovno in pozorno. Ob tem ne moremo zagotoviti, da bodo vsi predlogi realizirani in uvrščeni v zbirko. Kljub temu, se bomo potrudili po najboljših močeh razširiti slovar in ga obogatiti s predlaganim terminom. Seveda, zahtevani pojem bi moral biti iz področja ekonomije in financ.

Enkrat, ko bo definicija termina dodana, vas bomo o tem obvestili po emailu.

Email:
Iskani pojem:

Pogoji:

Finančni slovar je ustvarjen z namenom informiranja in izobraževanja javnosti in ob tem spoštuje avtorske pravice. Pri vsebinah, katerih Financnislovar.com ni avtor, so viri informacij ustrezno navedeni. Če mislite, da Financnislovar.com na kakršen koli način krši avtorske pravice, prosimo da nas nemudoma kontaktirate.

Financnislovar.com ni namenjen finančnemu svetovanju in ne jamči za točnost svojih vsebin. Morebitna materialna škoda nastala zaradi informacij objavljenih na tej spletni strani ni in ne more biti naša odgovornost. Pred finančnim odločanjem priporočamo posvet s strokovnjaki. Več si lahko preberete v pravilih uporabe.