O nas

Spletno stran upravlja podjetje Inter Prudens d.o.o. Smo majhno podjetje z ambicioznimi načrti.


Pregovor.com: INTER PRUDENS d.o.o. - vizitka podjetja

Spletni finančni slovar je nastal zaradi želje po večji finančni razgledanosti prebivalcev v regiji. Pogosto se srečujemo s finančnimi ter na splošno ekonomskimi izrazi in koncepti, ki jih ne razumemo popolnoma. Morda ne poznamo njihovih učinkov, še posebej v času finančne krize. In ker so finance neizogiben in izredno pomemben segment življenja, je pomembno razumeti dogajanja na finančnem področju. Prav je, da razumemo področje financ, ne glede na to s čim se ukvarjamo. Prav to znanje lahko prepreči slabe ali napačne finančne odločitve, ki potem vplivajo na kakovost življenja. Hkrati tudi večkrat pomaga prepoznati priložnosti, ki jih življenje ponuja.

Portal FinančniSlovar.com je uporaben tudi za dijake in študente ekonomije. Čeprav učbeniki ponujajo bistveno več informacij in znanja, si včasih želimo, da bi nam kdo določeno zadevo razložil po "domače" in na hitro.

Poleg spletne strani FinancniSlovar.com, družba še upravlja s spletnimi portali EkonomskiRjecnik.com ter Pregovor.com. Razvijamo tudi nove spletne projekte.

Prizadevamo si uporabnikom na spletu omogočati koristne in brezplačne informacije, ki imajo vpliv na kakovost življenja. Naša filozofija je minimalizem. Informacija mora biti v ospredju. Zato smo se opredelili za takšen oblikovno nezahteven in preprost, ter uporabniku prijazen dizajn.

Poleg spletnih vsebin ponujamo se različne oblike osebnega in poslovnega finančnega svetovanja, storitve finančnega načrtovanja ter možnost oglaševanja na naših portalih. Zainteresirani smo tudi za kakšne skupne spletne podjeme ter odkupe že obstoječih spletnih strani, ki se ujemajo z našo filozofijo. Načrtujemo tudi spletno trgovino.

Če imate vprašanje, predlog in idejo, nas vsekakor kontaktirajte.

S spoštovanjem!

Ekipa Inter Prudens


Pogoji:

Finančni slovar je ustvarjen z namenom informiranja in izobraževanja javnosti in ob tem spoštuje avtorske pravice. Pri vsebinah, katerih Financnislovar.com ni avtor, so viri informacij ustrezno navedeni. Če mislite, da Financnislovar.com na kakršen koli način krši avtorske pravice, prosimo da nas nemudoma kontaktirate.

Financnislovar.com ni namenjen finančnemu svetovanju in ne jamči za točnost svojih vsebin. Morebitna materialna škoda nastala zaradi informacij objavljenih na tej spletni strani ni in ne more biti naša odgovornost. Pred finančnim odločanjem priporočamo posvet s strokovnjaki. Več si lahko preberete v pravilih uporabe.