Pravila uporabe

Pri uporabi spletne strani Financnislovar.com veljajo naslednja pravila:

1. Zasebni podatki

Financnislovar.com ščiti vaše zasebne podatke. Podatki, ki jih prostovoljno posredujete ali vpišete v obrazce na spletni strani ne bodo posredovani tretjim osebam, ne bodo uporabljani za spam sporočila ter zlorabljani na kakršen koli način. Vaš posredovani email bomo avtomatsko dodali na našo mailing listo z namenom občasnega obveščanja o dogajanjih na spletni strani. Iz mailing liste se lahko tudi izbrišete kadar koli to želite. Potrebno je le odgovoriti na naš email (info@financnislovar.com) z besedo "NE". To je vse!

2. Finančni nasvet

Financnislovar.com ni namenjen finančnemu svetovanju posameznikov ali podjetij in zato ne ponuja nobenih finančnih nasvetov. Če rabite finančni nasvet povezan z investiranjem, davki, računovodstvom ali s čim drugim, priporočamo da se posvetujete s strokovnjakom preden sklenete kakršno koli finančno odločitev. Slovar ne ponuja nasvetov in vsaka vaša finančna odločitev sklenjena na temelju informacij pridobljenih na tem portalu je na vašo lastno odgovornost. Financnislovar.com ne bo odgovoren za morebitne ekonomske škode povzročene na temelju informacij iz svojih spletnih strani.

3. Spletna stran in dostopnost

Financnislovar.com ne garantira da bodo vse podstrani portala vedno dostopne in brez nobenih napak. Zato tudi ne moremo biti odgovorni, če bi to povzročilo kakršno koli škodo za uporabnika. Upravljavci spletno stran lahko širijo, zmanjšujejo ali le spreminjajo kadar koli, brez vnaprejšnje napovedi in razloga.

4. Vsebina

Financnislovar.com je spletna stran ustvarjena z namenom informiranja in izobraževanja zainteresirane javnosti. Vsa vsebina na portalu je na voljo uporabnikom za kopiranje, prezentiranje, citiranje, oblikovanje po lastni želji in tiskanje pod pogojem da vsebina ni spremenjena in da je vir od kod je bila vsebina povzeta naveden. Uporabniki lahko uporabljajo vsebino le v nekomercialne in neprofitabilne namene. Če uporabljate del vsebine iz slovarja na svoji spletni strani, potem je potrebno navesti vir oziroma povezavo (link) na stran iz katere vsebina izvira.

5. Avtorske pravice

Financnislovar.com spoštuje avtorske pravice. Pri vsebinah, katerih Financnislovar.com ni avtor, so viri informacij ustrezno navedeni in povezava k viru informacij omogočena. Če se vam zdi da Financnislovar.com na kakršen koli način krši avtorske pravice, prosimo da nas nemudoma kontaktirate (info[at]financnislovar.com) in bomo ob ustreznih dokazih sporno vsebino takoj umaknili iz spletne strani!

6. Povezave in oglaševanje

Financnislovar.com na svojih podstraneh uporabnikom ponuja različne povezave (linke), ki jih vodijo na druge spletne strani za katere smo ocenili da bi uporabnikom lahko bile koristne. Stran vam ponuja tudi povezave naših izbranih poslovnih partnerjev in oglaševalcev. Financnislovar.com ne odgovarja za točnost in dostopnost informacij na povezanih straneh. Povezave na zunanje spletne strani niso na noben način del portala Financnislovar.com in naš portal ne bo na noben način odgovoren za odločitve sprejete na temelju informacij iz spletnih straneh za katere smo omogočili povezavo. Poleg tega, Financnislovar.com ni odgovoren za morebitno napačno prezentiranje in izjave naših oglaševalskih partnerjev. Spletne povezave na našo spletno stran so dobrodošle.

Pogoji:

Finančni slovar je ustvarjen z namenom informiranja in izobraževanja javnosti in ob tem spoštuje avtorske pravice. Pri vsebinah, katerih Financnislovar.com ni avtor, so viri informacij ustrezno navedeni. Če mislite, da Financnislovar.com na kakršen koli način krši avtorske pravice, prosimo da nas nemudoma kontaktirate.

Financnislovar.com ni namenjen finančnemu svetovanju in ne jamči za točnost svojih vsebin. Morebitna materialna škoda nastala zaradi informacij objavljenih na tej spletni strani ni in ne more biti naša odgovornost. Pred finančnim odločanjem priporočamo posvet s strokovnjaki. Več si lahko preberete v pravilih uporabe.